Tentang Penulis

I’m special and limited edition..and i believe that someday i’ll become a man like einsten’s quotes :

Try not only to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Welcome to my personal blog..

Regards,
Ardiaz Ajie Aryandika

To take on life,
To take on the responsibility and possibility..

31 thoughts on “Tentang Penulis

  1. Maw Kasih Taw ae, tar habis maghrib da raPat bwt kapepe try out…
    Ok….!!!!!!!!!!!!!!
    hwehwhehwehwe

  2. @ deepz90 : hehe,sorry,bro..
    comment mu baru saia buka…
    mav kan sodara mu niy,yang kgk dateng..
    tapi,proposalnya berez deh,..
    sory for all 07 yang ikut rapat malam niy..^_^

  3. yeyekh…. aku ngantuk…..

    aku ngantuk… pol2an…

    ngantuk….

    lagi2 ngantuk…..

  4. Subhanallah…
    Prestasi seabrek, pinter, soleh…
    moga jd ‘enterpreneur’, biar lebih banyak manfaatnya ketimbang jd pekerja kantoran…
    itu sih kata ana diaz…

  5. sayang waktu SD bukan ketua OSIS ataupun ROHIS ya, kang ?
    mungkin bisa lebih populer dari saya kalo iya.
    tapi saya kangen lho kalo kelas diketuai sama kakanda yang satu ini, jadi lebih teratur.
    heheheheekk ..

  6. baru ini berkunjung ke blog diaz🙂 with long list of achivement g salah jadi cover gengsi ^^ keep moving forward and reach more ^o^

  7. RARAS :

    baru ini berkunjung ke blog diaz :) with long list of achivement g salah jadi cover gengsi ^^ keep moving forward and reach more ^o^

    Makasih mbak,kunjungannya.. aku amini ya mbak.. amien2.. sukses jg buat mbak raras.. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s